Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Borsos koszorúcskák
1x
2x
0.0x
Borsos koszorúcskák recept
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg libazsír
- 2 tojás
- 4 cl rum
- kevés bor
- 1 ek só
- őrölt bors
- szezámmag
Elkészítés:
A lisztet összegyúrjuk a libazsírral, fűszerezzük a sóval és a borssal, hozzáadunk egy egész tojást, és a másik tojás sárgáját, a rumot és annyi bort, hogy a tészta állaga kemény legyen. Jól kidolgozzuk és 1 óráig pihenni hagyjuk. Azután három fonással kis kalácskákat formálunk belőle, és koszorú alakban összehajtjuk. Tetejét megkenjük tojásfehérjével és megszórjuk szezámmaggal, majd előmelegített sütőbe tolva, közepes hőfokon megsütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!