Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Háromféle hús nyárson
2x
3x
0.0x
Hozzávalók:
- 30 dkg marhahús
- 25 dkg borjóhús
- 35 dkg sertéshús
- 2 kis alma
- 2 friss pepperoni
- 4 kis hagyma
- 2 cukkíni
- fél kk só
- negyed kk bors
- fél gerezd fokhagyma
- 2 és fél ek olaj
Elkészítés:
A húsokat megmossuk, szárazra töröljük, megtisztítjuk az inas részektől és hártyától. Egyforma méretű, nem apró kockákra vágjuk. Meghámozzuk a hagymát. A pepperonit megmossuk, megtöröljük, hosszában félbevágjuk, kikaparjuk a magját és feldaraboljuk. Az almát megmossuk, megtöröljük, félbevágjuk. A magházat kiszedjük és szeletekre vágjuk. A cukkinit megmossuk, megtöröljük, levágjuk a végét és hosszúkás darabokra vágjuk. Váltakozva a nyársra húzzuk a hozzávalókat. Az olajat elkeverjük a sóval és borssal és az összezúzott fokhagymával, majd megkenjük vele a nyársakat. Kb. 20-25 percig sütjük folyamatosan forgatva az izzó faszénparázs felett. Fehér kenyérrel és fűszeres öntettel kínáljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!