Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Háromféle hús nyárson

2x      3x   0.0x

Hozzávalók:

  • 30 dkg marhahús
  • 25 dkg borjóhús
  • 35 dkg sertéshús
  • 2 kis alma
  • 2 friss pepperoni
  • 4 kis hagyma
  • 2 cukkíni
  • fél kk só
  • negyed kk bors
  • fél gerezd fokhagyma
  • 2 és fél ek olaj



  

Elkészítés:

A húsokat megmossuk, szárazra töröljük, megtisztítjuk az inas részektől és hártyától. Egyforma méretű, nem apró kockákra vágjuk. Meghámozzuk a hagymát. A pepperonit megmossuk, megtöröljük, hosszában félbevágjuk, kikaparjuk a magját és feldaraboljuk. Az almát megmossuk, megtöröljük, félbevágjuk. A magházat kiszedjük és szeletekre vágjuk. A cukkinit megmossuk, megtöröljük, levágjuk a végét és hosszúkás darabokra vágjuk. Váltakozva a nyársra húzzuk a hozzávalókat. Az olajat elkeverjük a sóval és borssal és az összezúzott fokhagymával, majd megkenjük vele a nyársakat. Kb. 20-25 percig sütjük folyamatosan forgatva az izzó faszénparázs felett. Fehér kenyérrel és fűszeres öntettel kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!