Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Brassói aprópecsenye
2x
1x
0.0x
Brassói aprópecsenye recept
Hozzávalók:
- 60 dkg setéscomb
- 1 kis fej vöröshagyma
- 3-4 dl paradicsomszósz
- majoranna
- liszt
- só
- bors
Elkészítés:
A húst apró kockákra vágom, besózom, majd beforgatom lisztbe. Egy edénybe kevés vizet forralok. Egy serpenyőben olajat melegítek és a húst a zsiradékban hirtelen kisütöm, majd átrakom a forró vízbe. A visszamaradt olajban a megtisztított, lereszelt vöröshagymát a majorannával együtt megpirítom és felöntöm a paradicsomszósszal. Ezt hozzáöntöm a húshoz. Sózom, borsozom és lefedve lassú tűzön párolom. Időnként megkeverem, nehogy leragadjon.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!