Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
		15 kategóriában
2129db recept		
Licsibólé
 
							
						
				1x 
  
				 1x
  
				1x 0.0x
  
				0.0x 
			
		 
  
				 1x
  
				1x 0.0x
  
				0.0x 
			 
                            Licsibólé recept
Hozzávalók:
- 4-6 személy részére:
- 4 doboz licsi (250 g)
- 10 cl portói bor
- 8 cl Sherry Cream
- 6 cl rum (40% Vol.)
- 1 l száraz fehérbor
- 3 üveg szénsavas ásványvíz
Elkészítés:
Öntsük le a licsiről a levét és tegyük félre. A gyümölcsöket vágjuk félbe, s tegyük bele egy tálba, majd öntsük rá a gyümölcslét, a portóit, a cherryt, a rumot és a fehérbort. Lefedve kb. két órán át hagyjuk állni a hűtőben, de néha keverjük meg. Tálalás előtt töltsük fel jéghideg ásványvízzel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!
 Hozzáadás a kedvencekhez
Hozzáadás a kedvencekhez Recept nyomtatása
Recept nyomtatása Recept elküldése
Recept elküldése