Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kajszibarack-dinnye bólé
1x
2x
0.0x
Kajszibarack-dinnye bólé recept
Hozzávalók:
- 6-8 személy részére:
- 250 g kajszibarack
- 1 görögdinnye
- 2 cl grenadin
- 1 citrom leve
- 2 narancs leve
- 2 üveg édeskés fehérbor
- 1 üveg pezsgő
Elkészítés:
A kajszibarackot forrázzuk le, húzzuk le a héját, vágjuk félbe és magozzuk ki, majd vékonyan szeleteljük fel. A dinnyét vágjuk négy darabba, és távolítsuk el a magokat. Dinnyevájóval vájjunk ki kis golyókat belőle. A gyümölcsöket tegyük a bóléstálba, s keverjük hozzá a grenadint, a citrom- és a narancslevet. Öntsünk rá annyi fehérbort, hogy ellepje, majd hagyjuk négy órán át a hűtőben állni. Tálalás előtt töltsük föl a maradék fehérborral és a pezsgővel. Tipp: Még finomabb lesz a bólénk, ha minden egyes pohárba teszünk egy gombóc vaníliafagylaltot.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!