Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Dizsoni csirke
3x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 2 csirkecomb vagy csirkemell
- 125 g hagyma
- 400 g burgonya
- só
- bors
- 3 ek dizsoni mustár (2 ek magos, 1 ek normál)
- 1 tk méz
- 2 ek olíva olaj
- fél csokor kakukkfű
- fél dl tejszín
- 6 dl húsleves
Elkészítés:
A húst megmossuk, sózzuk, borsozzuk és kiolajozott tűzálló tálba tesszük. A mustárt és a mézet összekeverjük és a csirkehúst bekenjük vele. 180 °C-os sütőben 10 percig sütjük. A megtisztított hagymát és a meghámozott, cikkekre vágott burgonyát összekeverjük az olajjal, a kakukkfűvel, sózzuk, borsozzuk és a tűzálló tálba öntjük, a hús közeit kitöltve. 30 percig sütjük így. Ekkor 1-2 ek. tejszínt kenünk a húsok tetejére. A többi tejszínt elkeverjük a húslevessel és a burgonya tetejére öntjük. Még kb.20 percig sütjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!