Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Dinnyebólé buchara

1x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 6 személy részére:
  • 1 sárgadinnye
  • 10 cl vodka
  • 1 cl citromlé
  • 3 üveg száraz fehérbor
  • 1 üveg száraz, fehér krími pezsgő
  • citromhéjspirál



  

Elkészítés:

Magozzuk ki a dinnyét, kockázzuk fel és tegyük bóléstálba. Öntsük hozzá a vodkát, a citromlevet és az egyik üveg fehérbort. Hagyjuk a hűtőszekrényben három órán át érni. Majd öntsük hozzá a maradék bort, tálalás előtt pedig a pezsgőt is. Citromspirállal kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!