Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Északi bólé
1x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- Kb. 40 pohárhoz:
- 500 g cukor
- 2 citrom
- 3 üveg vörösbor
- 1 üveg fehérbor
- 0,5 üveg borpárlat (Weinbrand)
- 1 l erős tea
- 2 üveg vörös pezsgő
- Sangria rosé
Elkészítés:
A cukrot a citrom lereszelt héjával és levével, valamint a vörös- és fehérborral együtt hagyjuk egy edényben állni. Két óra elteltével hevítsük nem egészen forrásig, majd vegyük le az edényt a tűzről és keverjük hozzá a borpárlatot és a teát. Ha már majdnem kihűlt, töltsük föl vörös pezsgővel. Tipp: Vigyázat ezzel a bóléval! Nem a forró nyári éjszakák itala.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!