Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Északi bólé

1x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • Kb. 40 pohárhoz:
  • 500 g cukor
  • 2 citrom
  • 3 üveg vörösbor
  • 1 üveg fehérbor
  • 0,5 üveg borpárlat (Weinbrand)
  • 1 l erős tea
  • 2 üveg vörös pezsgő
  • Sangria rosé



  

Elkészítés:

A cukrot a citrom lereszelt héjával és levével, valamint a vörös- és fehérborral együtt hagyjuk egy edényben állni. Két óra elteltével hevítsük nem egészen forrásig, majd vegyük le az edényt a tűzről és keverjük hozzá a borpárlatot és a teát. Ha már majdnem kihűlt, töltsük föl vörös pezsgővel. Tipp: Vigyázat ezzel a bóléval! Nem a forró nyári éjszakák itala.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!