Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Burgundi puncs
1x
2x
0.0x
Hozzávalók:
- 6 pohárhoz:
- 1 citrom
- 1 narancs
- 8 cl narancslikőr
- 1 üveg vörös pezsgő
Elkészítés:
A citromot és a narancsot hámozzuk meg spirálformában. A citrusspirálokat tegyük bóléstálba, s adjuk hozzá a gyümölcsök levét és a narancslikőrt. Lefedve hagyjuk egy-két órán át állni. Tálalás előtt töltsük föl jéghideg pezsgővel, s már ne keverjük össze. Tipp: Gyakran rosszul ítéljük meg, hogy meddig tart a parti, vagy mennyire szomjasak a vendégeink. Készítsük el ezért még egyszer ugyanazt a mennyiségű alapot. A citrusspirálok nélkül üvegekbe zárva akár hetekig is eltarthatjuk a hűtőben. Így minden különösebb nehézség nélkül bármikor tálalhatjuk vendégeinknek ezt a puncsot. Csupán pezsgővel kell feltölteni, és máris kész.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!