Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Burgundi puncs

1x      2x   0.0x

Hozzávalók:

  • 6 pohárhoz:
  • 1 citrom
  • 1 narancs
  • 8 cl narancslikőr
  • 1 üveg vörös pezsgő



  

Elkészítés:

A citromot és a narancsot hámozzuk meg spirálformában. A citrusspirálokat tegyük bóléstálba, s adjuk hozzá a gyümölcsök levét és a narancslikőrt. Lefedve hagyjuk egy-két órán át állni. Tálalás előtt töltsük föl jéghideg pezsgővel, s már ne keverjük össze. Tipp: Gyakran rosszul ítéljük meg, hogy meddig tart a parti, vagy mennyire szomjasak a vendégeink. Készítsük el ezért még egyszer ugyanazt a mennyiségű alapot. A citrusspirálok nélkül üvegekbe zárva akár hetekig is eltarthatjuk a hűtőben. Így minden különösebb nehézség nélkül bármikor tálalhatjuk vendégeinknek ezt a puncsot. Csupán pezsgővel kell feltölteni, és máris kész.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!