Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

gyors szülinapi torta

1x      1x   0.0x
gyors szülinapi torta recept

gyors szülinapi torta recept

Hozzávalók:

  • marcipán
  • dekorgyöngy
  • víz
  • gyertya
  • Dr. Oetker dobozos brownies(bármely élelmiszerláncba kapható)



  

Elkészítés:

1. Elkészítjük a dobozos brownie-t, a doboz hátulján lévő leírás alapján. Így egy csokis sütit kapunk, ami téglalap alakú. A brownie-hoz valókat nem írtam a listára, de nem kell hozzá sok minden és rajta van a doboz hátulján ez is. 

2. Megvárjuk míg kihűl a süti és óvatosan kivesszük a formából, és egy tálcára rakjuk. Megolvasztunk a mikróban tetszőleges mennyiségű marcipánt, amit aztán vízzel keverünk, addig amíg egy folyós masszát nem kapunk ( a massza nem baj ha kicsit csomós). 

3. Ráöntjük a tortára a masszát, de rögtön a dekor díszeket is rakjuk rá, mivel ez megakadályozza, hogy a massza lefollyon a tortáról. Ezek után rakjuk be a hűtőbe. A gyertyákat a hűtőbe rakás előtt érdemes a tortába szúrni, mert a megdermedt máz jobban megtartja.

Tudom,  első hallásra őrültségnek tűnik, de nem nagy ördöngősség! Férfiak is bátran nyúlhatnak a fakanál után ezzel a recepttel! A Dr. Oetker brownies meg olyan mint egy muffin, benne van az alappor, stb. csak szépen követni kell az utasításokat. Azoknak ajánlom a receptet akik szeretnének meglepni valakit egy tortával, és nem tudnak olyan jól főzni/vagy nincs idejük stb. Ui.: a végeredmény nagyon finom!

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!