Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Metélőhagymás, szezámmagos sajt
1x
2x
0.0x
Metélőhagymás, szezámmagos sajt recept
Hozzávalók:
- Diós sajt:
- 15 dkg Rama margarin
- 30 dkg juhtúró
- 1 evőkanál dióolaj
- 10 dkg dióbél
- őrölt fekete bors
- só
- Metélőhagymás sajt:
- 15 dkg Rama margarin
- 30 dkg juhtúró
- 1 csokor metélőhagyma
- gyömbér
- őrölt fehér bors
- só
- Szezámmagos sajt:
- 15 dkg Rama margarin
- 30 dkg juhtúró
- 1 evőkanál szezámolaj
- 10 dkg szezámmag
- őrölt fehér bors
- só
Elkészítés:
Diós sajt Az áttört juhtúrót Rama margarinnal, dióolajjal, borssal, sóval jól elkeverjük. A sajtot egyszemélyes pudingformába töltjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük. A forró vízbe mártott formákból kiborítjuk a sajtokat és durvára tört dióba hempergetjük. Metélőhagymás sajt Az áttört juhtúrót Rama margarinnal, reszelt gyömbérrel, borssal, sóval habosra keverjük. Az előkészített sajtot formákba töltjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük. A forró vízbe mártott formákból kiborítjuk a sajtokat és finomra vágott metélőhagymával hintjük meg. Szezámmagos sajt Az áttört juhtúrót Rama margarinnal, szezámolajjal, borssal, sóval elkeverjük. Pudingformákba töltjük és 2-3 órára hűtőbe tesszük. A forró vízbe mártott formákból kiborított sajtokat szezámmagba forgatva kínáljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!