Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Metélőhagymás, szezámmagos sajt

1x      2x   0.0x
Metélőhagymás, szezámmagos sajt recept

Metélőhagymás, szezámmagos sajt recept

Hozzávalók:

  • Diós sajt:
  • 15 dkg Rama
    margarin
  • 30 dkg juhtúró
  • 1 evőkanál dióolaj
  • 10 dkg dióbél
  • őrölt fekete bors
  • Metélőhagymás sajt:
  • 15 dkg Rama
    margarin
  • 30 dkg juhtúró
  • 1 csokor metélőhagyma
  • gyömbér
  • őrölt fehér bors
  • Szezámmagos sajt:
  • 15 dkg Rama
    margarin
  • 30 dkg juhtúró
  • 1 evőkanál szezámolaj
  • 10 dkg szezámmag
  • őrölt fehér bors



  

Elkészítés:

Diós sajt Az áttört juhtúrót Rama
margarinnal, dióolajjal, borssal, sóval jól elkeverjük. A sajtot egyszemélyes pudingformába töltjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük. A forró vízbe mártott formákból kiborítjuk a sajtokat és durvára tört dióba hempergetjük. Metélőhagymás sajt Az áttört juhtúrót Rama
margarinnal, reszelt gyömbérrel, borssal, sóval habosra keverjük. Az előkészített sajtot formákba töltjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük. A forró vízbe mártott formákból kiborítjuk a sajtokat és finomra vágott metélőhagymával hintjük meg. Szezámmagos sajt Az áttört juhtúrót Rama
margarinnal, szezámolajjal, borssal, sóval elkeverjük. Pudingformákba töltjük és 2-3 órára hűtőbe tesszük. A forró vízbe mártott formákból kiborított sajtokat szezámmagba forgatva kínáljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!