Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Kurkumás krémmel töltött karfiol
1x
2x
0.0x
Kurkumás krémmel töltött karfiol recept
Hozzávalók:
- 15 dkg Rama margarin
- 1 db közepes karfiol
- 10 dkg besamelmártás
- 10 dkg sonka
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 1 db citrom
- 1 evőkanál kurkuma
- őrölt fehér bors
- só
Elkészítés:
Citromos, enyhén sós vízben megfőzzük a karfiolrózsákat, kihűtjük, majd a főzővízből óvatosan kiemeljük és jól lecsepegtetjük. A Rama margarint kurkumával, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük, majd a besamelmártással együtt simára keverjük. A karfiolrózsákból kis fészkeket alakítunk ki, majd habzsákból, csillagcsövön keresztül ezekbe töltjük a kurkumás krémet. A tetejére kis felcsavart sonkaszeleteket teszünk és paprikacsíkokkal dekoráljuk. Tálalás előtt jól lehűtjük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!