Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Párizsis sajtkrém-töltelék

1x      1x   0.0x
Párizsis sajtkrém-töltelék recept

Párizsis sajtkrém-töltelék recept

Hozzávalók:

  • 10 dkg Rama
    margarin
  • 2 db szezámmagos franciakenyér
  • 10 dkg besamelmártás
  • 5 dkg krémsajt
  • 10 dkg párizsi
  • 1 csomó tavaszi hagyma
  • 2 db közepes csemegeuborka
  • 1 db piroshúsú paprika
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • őrölt fehér bors



  

Elkészítés:

A franciakenyereket félbevágjuk és a belsejüket eltávolítjuk. Közben a sajtkrémet a besamelmártással és a Rama
margarinnal simára keverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd óvatosan beleforgatjuk az elmorzsolt kenyérbelet, a kisebb kockákra vágott párizsit, uborkát, paprikát, tavaszi hagymát és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Az így előkészített töltelékkel megtöltjük a franciakenyereket és hűtőben jól lehűtjük. Vastagabb szeletekre vágva tálaljuk.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!