Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Párizsis sajtkrém-töltelék
1x
1x
0.0x
Párizsis sajtkrém-töltelék recept
Hozzávalók:
- 10 dkg Rama margarin
- 2 db szezámmagos franciakenyér
- 10 dkg besamelmártás
- 5 dkg krémsajt
- 10 dkg párizsi
- 1 csomó tavaszi hagyma
- 2 db közepes csemegeuborka
- 1 db piroshúsú paprika
- 1 csokor petrezselyemzöld
- őrölt fehér bors
- só
Elkészítés:
A franciakenyereket félbevágjuk és a belsejüket eltávolítjuk. Közben a sajtkrémet a besamelmártással és a Rama margarinnal simára keverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd óvatosan beleforgatjuk az elmorzsolt kenyérbelet, a kisebb kockákra vágott párizsit, uborkát, paprikát, tavaszi hagymát és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Az így előkészített töltelékkel megtöltjük a franciakenyereket és hűtőben jól lehűtjük. Vastagabb szeletekre vágva tálaljuk.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!