Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Tavaszi töltött padlizsán
1x
1x
0.0x
Tavaszi töltött padlizsán recept
Hozzávalók:
- 10 dkg Rama margarin
- 4 db kisebb padlizsán
- 2 evőkanál liszt
- 2-3 db retek
- 1 csomó tavaszi hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- őrölt fekete bors
- chilipaprika
- petrezselyem
- só
Elkészítés:
A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, a húsát rozsdamentes kanállal kiemeljük és apróra vágjuk. Kevés felhevített Rama margarinon megpároljuk a zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesített padlizsánt. Mikor megpuhult, lisztszórással sűrítjük, majd a tűzről levéve áttörjük. A lehűtött padlizsánkrémet a többi Rama margarinnal jól elkeverjük és beleforgatjuk a kisebb darabokra vágott retket és tavaszi hagymát, majd a padlizsánokba töltjük. A chilipaprikával és petrezselyemmel dekorált padlizsánokat tálalásig hűtőbe tesszük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!