Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Tavaszi töltött padlizsán

1x      1x   0.0x
Tavaszi töltött padlizsán recept

Tavaszi töltött padlizsán recept

Hozzávalók:

  • 10 dkg Rama
    margarin
  • 4 db kisebb padlizsán
  • 2 evőkanál liszt
  • 2-3 db retek
  • 1 csomó tavaszi hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt fekete bors
  • chilipaprika
  • petrezselyem



  

Elkészítés:

A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, a húsát rozsdamentes kanállal kiemeljük és apróra vágjuk. Kevés felhevített Rama
margarinon megpároljuk a zúzott fokhagymával, sóval, borssal ízesített padlizsánt. Mikor megpuhult, lisztszórással sűrítjük, majd a tűzről levéve áttörjük. A lehűtött padlizsánkrémet a többi Rama
margarinnal jól elkeverjük és beleforgatjuk a kisebb darabokra vágott retket és tavaszi hagymát, majd a padlizsánokba töltjük. A chilipaprikával és petrezselyemmel dekorált padlizsánokat tálalásig hűtőbe tesszük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!