Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Tojásos kagylókrém-töltelék
1x
3x
0.0x
Tojásos kagylókrém-töltelék recept
Hozzávalók:
- 10 dkg Rama margarin
- 1 doboz fűszeres kagylókonzerv
- 4 db nagyobb citrom
- 5 db főtt tojás
- 1 csomó tavaszi hagyma
- 3 evőkanál mustár
- őrölt fehér bors
- só
Elkészítés:
A citromokat hosszában félbevágjuk, a belsejüket éles kés és kiskanál segítségével kiemeljük. Néhány szép kagylót félreteszünk, a többit áttörjük és Rama margarinnal habosra keverjük. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott főtt tojást és az apróra vágott tavaszi hagymát, mustárral, sóval, borssal ízesítjük, majd a citromokba töltjük. Kagylóval és petrezselyemzölddel dekorálva szolgáljuk fel.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!