Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Tojásos kagylókrém-töltelék

1x      3x   0.0x
Tojásos kagylókrém-töltelék recept

Tojásos kagylókrém-töltelék recept

Hozzávalók:

  • 10 dkg Rama
    margarin
  • 1 doboz fűszeres kagylókonzerv
  • 4 db nagyobb citrom
  • 5 db főtt tojás
  • 1 csomó tavaszi hagyma
  • 3 evőkanál mustár
  • őrölt fehér bors



  

Elkészítés:

A citromokat hosszában félbevágjuk, a belsejüket éles kés és kiskanál segítségével kiemeljük. Néhány szép kagylót félreteszünk, a többit áttörjük és Rama
margarinnal habosra keverjük. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott főtt tojást és az apróra vágott tavaszi hagymát, mustárral, sóval, borssal ízesítjük, majd a citromokba töltjük. Kagylóval és petrezselyemzölddel dekorálva szolgáljuk fel.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!