Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Töltött karalábé sonkával
1x
1x
0.0x
Töltött karalábé sonkával recept
Hozzávalók:
- 5 dkg Rama margarin
- 4 db zsenge karalábé
- 10 dkg besamelmártás
- 10 dkg marhasonka
- 10 dkg póréhagyma
- 1 csokor petrezselyemzöld
- 2 dl majonézmártás
- őrölt fehér bors
- só
Elkészítés:
A megtisztított karalábékat enyhén sós vízben megfőzzük. Miután kihűlt, a belsejét karalábévájóval kiszedjük. A sonka felét és a karalábé belsejét finomra daráljuk, Rama margarinnal és besamelmártással jól elkeverjük. Petrezselyemmel, borssal, sóval ízesítjük és a karalábékba töltjük. A tetejét meghintjük a maradék, metéltre vágott sonkával. A majonézmártásba beleforgatjuk a vékony karikákra vágott póréhagymát. Tálaláskor a töltött karalábékat körülöntjük a póréhagymás majonézmártással.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!