Profil
Menü
Kategóriák
- Összes
- cocktail
- édességek
- egyéb
- főzelékek
- gyors ételek
- húsételek
- italok
- levesek
- mártások
- saláták
- sós sütemények
- szendvicsek
- tészták
- ünnepi ételek
- vegetáriánus
15 kategóriában
2129db recept
Uborkás sertésszűz-minyon
3x
3x
0.0x
Uborkás sertésszűz-minyon recept
Hozzávalók:
- 20 dkg Rama margarin
- 20 dkg sertésszűz érme
- 4 szelet rozskenyér
- 2 evőkanál pritamin
- 20 dkg kígyóuborka
- 3-4 szál tavaszi hagyma
- 2-3 szál friss tárkony
- őrölt fehér bors
- olaj
- só
Elkészítés:
A szűzérméből 4 egyforma szeletet vágunk, sóval, borssal bedörzsöljük és kézzel megigazgatjuk. Felhevített olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük és kihűtjük. A rozskenyér-szeletekből nagy pogácsaszaggatóval kerek formákat szúrunk és ráhelyezzük a sült húsokat. A Rama margarint pritaminnal, finomra vágott tavaszi hagymával, tárkonnyal, sóval, borssal kikeverjük és habzsákból, csillagcsövön keresztül a sült szűzérme mellé nyomjuk. A hús tetejét uborkacsíkokkal díszítjük és tálalásig hűtőbe tesszük.Hozzászólások:
Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!
Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!
Hiba a szövegbuborékbetöltésénél!