Profil

Menü

Kategóriák

15 kategóriában
2129db recept

Uborkás sertésszűz-minyon

3x      3x   0.0x
Uborkás sertésszűz-minyon recept

Uborkás sertésszűz-minyon recept

Hozzávalók:

  • 20 dkg Rama
    margarin
  • 20 dkg sertésszűz érme
  • 4 szelet rozskenyér
  • 2 evőkanál pritamin
  • 20 dkg kígyóuborka
  • 3-4 szál tavaszi hagyma
  • 2-3 szál friss tárkony
  • őrölt fehér bors
  • olaj



  

Elkészítés:

A szűzérméből 4 egyforma szeletet vágunk, sóval, borssal bedörzsöljük és kézzel megigazgatjuk. Felhevített olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük és kihűtjük. A rozskenyér-szeletekből nagy pogácsaszaggatóval kerek formákat szúrunk és ráhelyezzük a sült húsokat. A Rama
margarint pritaminnal, finomra vágott tavaszi hagymával, tárkonnyal, sóval, borssal kikeverjük és habzsákból, csillagcsövön keresztül a sült szűzérme mellé nyomjuk. A hús tetejét uborkacsíkokkal díszítjük és tálalásig hűtőbe tesszük.

Hozzászólások:

Még senki sem szólt hozzá a recepthez, légy az első!

Ha hozzá akarsz szólni, akkor be kell jelentkezned!